Domov / Kontakt

PAULÍNA BIZÍKOVÁ

Vizáž a kozmetika Trnava V Jame 19, Salón PAULITA

Objednávajte sa prosím telefonicky. Ak nezdvíham telefón, pravdepodobne sa venujem iným klientom, napíšte mi prosím SMS.

Mobil

ADRESA

Salón PAULITA,
V Jame 19,
Trnava 917 01

Dokonalé líčenie s účesom na stužkovú, svadbu, ples, promócie alebo fotografovanie je dnes už podmienkou spoločenského výzoru. Prídete využiť ponuku služieb kozmetického salóna PAULITA – Vizáž a Kozmetika Trnava na ulici V Jame 19. V prípade svadby, alebo pri líčení viacerých osôb sa môžme dohodnúť na pohodlí Vášho domova, poprípade iného vyhovujúceho miesta. Okrem vizáže sa príďte zrelaxovať masážami tváre a dekoltu alebo sa potešte jedným z kozmetických balíčkov ošetrení a Vaša pleť sa odmení krásnou pokožkou. Spoločne prekonzultujme kozmetickú starostlivosť, kozmetické produkty a nájdeme individuálne riešenie. Musíme sa vzájomne spoznať, rozumieť si, iba tak je možné riešiť konkrétne problémy starostlivosti o pleť.

Obchodné meno: Paulína Bizíková rod.Horváthová, IČO: 50750861,
Sídlo: Hospodárska ulica 11, 91701 Trnava, Deň vzniku oprávnenia v ŽRSR: štvrtok, 16. februára 2017,
Právna forma: Živnostník, Číslo živn.registra: 250-38927, vydal okresný úrad Trnava.

Ako sa ku mne dostať

Do salónu sa možno dostať z hlavnej stanice v Trnave autobusom MHD s číslom 3, smer Družba a vystúpiť na zastávke Starohájska – poliklinika družba. Salón sa nachádza z druhej strany ulice Starohájska, hneď za zastávkou sú schody vedúce dolu, kde na konci odbočíte vľavo a prejdete kúsok ďalej.

Mapa

Po kliknutí na značku v mape sa Vám zobrazí popis. Značka na medzi Starohájskou ulicou a ulicou V JAME  popisuje vstup do salónu, ostatné značky obsahujú možnosti parkovania v okolí. Parkovanie v Trnave je spoplatnené, viac informácií o Trnavskom parkovaní v pod mapkou.

Paulína Bizíková, Salón PAULITA, V Jame 19

Do salónu sa možno dostať z hlavnej stanice v Trnave autobusom MHD s číslom 3, smer Družba a vystúpiť na zastávke Starohájska – poliklinika družba. Salón sa nachádza z druhej strany ulice Starohájska, hneď za zastávkou sú schody vedúce dolu, kde na konci odbočíte vľavo a prejdete kúsok ďalej.

Parkovanie Poliklinika

Do salónu sa dostanete po schodoch z polikliniky, kde sa vybavujú zbrojné preukazy (niededy aj OP a Pasy), vedľa je Fit centrum a hneď za ním sa nachádza salón Paulita.

Parkovanie V Jame - Priamo pred salónom

Parkovať sa dá priamo pred salónom.

Parkovanie

V Trnave je spoplatnené parkovanie podľa zón s hodinovou taxou v pracovných dňoch od 8:00 hod. do 18:00 hod., v sobotu od 8:00 hod. do 12:00 hod. (okrem dní štátnych sviatkov). Najdrahšia taxa v zóne A je 0,50€/hod., sms 0,60€/hod. V Zóne-A sa SMS parkovací lístok dá zakúpiť zaslaním SMS na číslo 2200 v tvare TTA medzera EČV vozidla medzera počet hodín parkovania od 1 do 10 (príklad parkovného na 1 hodinu: TTA TT862EV 1). Cena za takto zakúpenú hodinu parkovania je 60 centov. Zóna A sa nachádza v historickom centre a je ohraničená komunikáciami Hlboká, Kollárová, Hospodárska a Rybníková. Táto politika sa bude meniť, treba sledovať najnovšie značky.